Репозиторій ВТЕІ
Кафедра товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва
1
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД РІК РЕЙТ
28053 Application of ultra-high-temperature processing of raw milk to improve cheese quality Semko T., Palamarchuk V., Sukhenko V. СSc 2022-11-25 100
28052 The influence of the composition of bacterial starter cultures on the maturation process and the quality of hard rennet cheese Vlasenko I., Semko T., Palamarchuk V. Сун 2022-11-25 84
28051 Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів = Іdentification and methods of detecting falsified goods Власенко І.Г., Паламарчук В.І. Рп 2022-11-24 1
28048 Innovative approaches to the development of a new sour milk product Vlasenko I., Bandura V., Semko T., Fialkovska L., Ivanishcheva O., Palamarchuk V. СSc 2022-11-24 120
28043 Dynamics of sunflower seed movement in the vibrating tray of the infrared dryer and its influence on the drying process Bandura V., Yaroshenko L., Fialkovska L., Kondratyuk D., Palamarchuk V., Paladiichuk Y. СSc 2022-11-24 117
28041 Вібраційна конвеєрна інфрачервона сушарка Паламарчук В.І., Гирич С.В., Василишина О.В., Пахомська О.В. Пнк 2022-11-24 112
25706 Застосування проблемних ситуацій у формуванні готовності майбутніх менеджерів до управлінської діяльності Василишина О.В. Сун 2020-12-23 750
25493 Algorithm for estimating factors influencing intensification of production of industrial enterprises Sharko V, Andrusenko N. СSc 2020-11-27 264
25492 Дослідження уподобань споживачів з метою пошуку напрямів підвищення конкурентоспроможності швейних виробів Тернова А.С., Григоренко І.В. Сун 2020-11-27 473
25486 Забезпечення конкурентоспроможності підприємства роздрібної торгівлі Шарко В.В., Гавенко М.С. Сун 2020-11-27 253
25483 Marketing and logistics in the activity of an enterprise: comparative characteristics and their relationship Sharko V., Marshuk L., Sіrenko S. Суз 2020-11-27 233
25480 Конкурентоспроможність підприємства: методи оцінки, стратегії підвищення Шарко В.В. Сун 2020-11-26 266
1